PRESS COP
 
Assalamualaikum (sila jawab) dan salam satu kepala kepada semua pembace yer.ini merupakan post pertama sy dlm website presscop ni k. so  hope bg sokongan..hehe.. skunk ni bulan 2 mesti ramai yang akan start gelabah cz exam mid semester semakin hampir kan? btol kan?ha! korang stadi ok x? nk tye..
Camane care korang belajar?adakah bace berulang kali sampai ingt?or dengan buat latihan?atau lg kreatif blaja dgn buat lagu? or drama? mind map?
Picture
kebanyakan kawan sy akan jawab..

"Aku bace je la banyak kali..cz aku xkreatif nak buat lagu ni mcm2 ni.."

Perlu ke kreatif dlm ulangkaji?Yup!semestinya perlu kreatif!boleh ke korg ingt byk nota dengan menghadap nota2 yg panjang2 2?n terus bace ulang2 kali sampai lekat dlm otak?n berapa jangka ayat bnde 2 dlm otak?hahahaha..ok2..just nk share sikit...apabila ditanya...

"Apakah yang menghalang bakteria streptococcus daripada membiak?"sy akan jawab....


...lagi...












lagi ke bawah










sikit lagi











.....jawapannye ialah.......





Picture
Maka terjawab la soalan td..hehehe..Plasma B akan menghasilkan antibodi untuk badan dan memerangkap M protein..ha!plasma B merupakan hero dalam badan kita..nmpkkn? senang belajar gune picture yg diedit sekaligus ley jawab..in this case actly nak tunjuk pic sy ngn gf sy jek..hehe...so sy knl kn gf sy intan ladyana..hehehe
 


Comments

bad sun...
02/24/2011 22:41

w0w!!nmpk sgt edit gmbr tuh..g blaja edit lg lorh!hahah~

Reply
qusowt...
02/25/2011 01:05

eleyh..ok la ni...hahhahaha

Reply
bhm798
02/25/2011 08:02

haha janji amer dgn ladyana.....kan?

Reply
bad sun...
02/26/2011 16:52

ala..nmpk sgt menipunye,,msti byk sgt tgk cite drama nye nih!,(dialog usop 'kite bakor')

Reply
kyuhyun
03/02/2011 04:59

lol amer kne tendang lol.gmbr sedeh nih.xbleyh blah

Reply
qusowt
03/02/2011 09:22

hahaha
ramai yang dengki ngn hubungn kitorg ni..hahahhaah

bhn798,...btol 2...ladyana..lalalala

Reply
bad sun...
03/04/2011 08:14

dengki???OMG!!!
mcm x perlu jer...h0h0~

Reply



Leave a Reply