PRESS COP
Picture

SeLaMaT dAtAnG kE rUaNgAn
kArYa sEnI....

          Kitorang yakin sangat yang  pelatih dalam kolej nih ramai yang berbakat dalam berkarya...
tak kisahlah berseni or tak an! yang penting de bakat kan???
so..kitorang naksangat korang kembangkan bakat korang tuh...tak kisahlah puisi ke cerpen ke pantun ke..
korang boleh je anta! korang jangan segan2 coz kalo korang segan mcm mane nak
kembangkan bakat tuh an!
kalo korang rase segan korang gunalah nama pena korang! biar glamour2 ckit nama pena korang tuh! 
time ni lah rasa nak vouge an, bukan setakat dapat kembangkan bakat tapi bley gak
rase glam dengan nama pena!hehe...
 lagi satu..kitorang nak buka satu ruangan untuk korang yang berbakat dalam melukis nih

kartun ke pemandangan ke...
*kalo rase nak letak gambar organ yg korang lukis boleh aje!*
so..kalo korang berminat, korang anta sumbangan korang tuh
then kitorang akan buat ruangan lukisan dan komik untuk paparkan kat web nih!
kalo korang ade rakaman apa-apa video yang menarik dan best....
either persembahan dikir barat ke...*budak kump76 la tuh!*
video assignment ke..nyanyian ke boleh anta skali *yang korang dok memekak nyanyi dalam bilik tu..*
Untuk bahagian fotografi plak,
korang anta la pic2 korang yang korang rase nak share kat pelatih2 kolej  nih!
pic2 korang pegi holiday ke...mane2 event ke....
*asalkan tak melampaui batas!*


kalo ada pape pertanyaan untuk bahagian ni korang boleh jumpa Faez K76
dan Yasin untuk bahagian fotografi k...
So......kalo korang berminat korang anta ke alamat rasmi web nih...

kppsnn@yahoo.com

subjek : nama tajuk (nama pena)
Contoh : 
Cerpen : Nostalgia Semalam
 (Shirou Emiya)
Picture
Picture
Picture