PRESS COP
Picture

...VIDEOGRAFI...


Ha...ruangan videografi nih dibuka khas 
untuk mereka yg berbakat dalam bervideo...edit vdeo nih..
tak semestinye kena guna videocam yang mahal untuk rakam video an??
handphone murah pown boleh aje kowt...
yang penting video tuh mesti best n cantik  editing nya...
dan yang pasti still nama nya video kan ?? kui3
lagi lah pulak..time kite sume sem 1..
kan ada kena buat video MABC & MAMB Cik Suria ???
so..kitorang dah pown sediakan 1 ruangan khas untuk
video MAMB n MABC sahaja...
*ala2 site untuk education gtoh*
kalo korang nak video korang di'upload' kat ruangan ini boleh lah sangat kan..
lagi pown...video2 korang yang best boleh dijadikan contoh 
kepada junior-junior sem 1 yang akan datang...
*junior k78 dapat tonton ni free2 jer!kui3*

Kepada mereka yang ade video2 yang lain
macam video nyanyian ke....dance ke...
*korea or ulek mayang kitowg terima jer!*
shuffle ke....or video korang pegi jamming an..
boleh lah email or bagi je ahli2 presscop nih video korang tuh...
at least, bakat korang tuh tak lah terkubur macam tuh je nanti..
kowt2 boleh jadi macam justin bieber ke ana rafali ke...
tak ke meletup nanti!haha...

So..kalo korang berminat 
nak sumbangkan video korang yang grand tuh silakan k....
kalo boleh korang dah siap edit video korang jadi lagi best
pown bagus...senang untuk kitorang buat kerja meng'upload' nih... 
if kitorang dah siap upload video korang..
Press Cop akan inform kat korang...
korang boleh tengok video korang either kat
web Press Cop nih or kat youtube...
heheheheh....

emailkan video korang tuh ke alamat ke :-

kppsnn@yahoo.com


Picture
Picture